Ανακοίνωση – Γιορτή

 Γιορτή 2017

logo
Την Παρασκευή 14.7 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε μια όμορφη γιορτή στο αθλητικό κέντρο Αλικαρνασσού, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των δραστηριοτήτων μας στα κέντρα ημέρας και το “καφέ Alzheimer” για την φετινή σαιζόν.

Ασθενείς, περιθάλποντες, εθελοντές μέλη και φίλοι μας με σπιτικά κεράσματα, ζωντανή μουσική και χορό, ευχηθήκαμε Καλό Καλοκαίρι και Καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εθελοντές μας μαζί και έναν έναν ξεχωριστά, που για μια ακόμη χρονιά με ευαισθησία, συνέπεια και ευγένεια λειτούργησαν τα κατά τόπους κέντρα ημέρας για τη νοητική ενδυνάμωση των ασθενών μας και την ψυχολογική υποστήριξη των περιθαλπόντων και των οικογενειών. Για την  δημιουργική απασχόληση, τη γυμναστική, τις συμβουλές διατροφής, την οδοντιατρική φροντίδα, τις όμορφες μουσικές στιγμές, ένα στοργικό χάδι προς τους φίλους μας που υποφέρουν και τόσες ακόμη ξεχωριστές αναμνήσεις!

Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτούς! τους ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ το κρητικό συγκρότημα των κ.κ. Άγγελου Μασαούτη-Σαλούστρου, Γιάννη Μιχελακάκη και Χαράλαμπου Αποστολάκη, που κάλυψε μουσικά αφιλοκερδώς την όμορφη βραδιά και τον υπεύθυνο του Αθλητικού Κέντρου της Αλικαρνασσού κ. Ανδρέα Τσεπαπαδάκη, που φρόντισε για την ευγενική φιλοξενία μας σε αυτόν τον όμορφο χώρο.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους!

Το Δ.Σ.

 

g1 g2 g3 g4

 

Comments are closed.