Δελτίο Τύπου – ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΝΤΑ

logo

Η Εταιρεία νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών Νομού Ηρακλείου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, με σεβασμό, συνέπεια και υπευθυνότητα στηρίζει έμπρακτα τους περιθάλποντες ατόμων με άνοια, καθότι η αναγνώριση και η ανακούφιση του δύσκολου καθημερινού τους φορτίου αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της αποτελεσματικής αντιμετώπισης της νόσου.

Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε την ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 στον πάντα φιλόξενο Κοινωνικό Χώρο των ιδρυμάτων Α. και Μ. Καλοκαιρινού, με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση περιθαλπόντων των ασθενών μας, όπως και άλλων μελών και φίλων μας, η τιμητική εορταστική εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνους που περιθάλπουν τα άτομα με άνοια- ν. Alzheimer.

H Πρόεδρος κυρία Ιωάννα Κορτσιδάκη μίλησε για τους περιθάλποντες και το έργο τους, τους ευχαρίστησε και τους προσέφερε από 1 DVD της πόλης μας. Επίσης παρευρέθη η Υποδιοικήτρια κυρία Ελένη Γιακουμάκη, η οποία επιβεβαίωσε την στήριξη της 7ης ΥΠΕ στην ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και το έργο της.

Στη συνέχεια προσφέρθηκαν εδέσματα και όλοι μαζί τραγούδησαν με ευγενική μουσική κάλυψη από την κα Ευμενούλα –βιολί, τον κ. Δημήτρη–κιθάρα, και τον κ. Μανώλη και τραγούδι από όλους τους φίλους που παρευρέθησαν.

Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά όλους τους περιθάλποντες και τους ευχόμαστε να έχουν δύναμη και να συνεχίζουν με αγάπη το σπουδαίο έργο τους!

Το Δ.Σ. της Εταιρείας

Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών Νομού Ηρακλείου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

foto1

 foto3  foto4

foto2

Comments are closed.