Μάθημα με θέμα: Συμπόνοια στην κλινική φροντίδα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

alz2

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

 

Η Εταιρεία Νόσου Alzheimer και συναφών διαταραχών Νομού Ηρακλείου «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» για τέταρτη συνεχή χρονιά φιλοξένησε περί τους 100 και πλέον πρωτοετείς φοιτητές της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης στα κέντρα της, στο πλαίσιο του προπτυχιακού μαθήματος επιλογής ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Σκοπός του δίμηνου αυτού κλινικού εργαστηρίου είναι αφενός να γνωρίσουν οι νεαροί μελλοντικοί γιατροί τους στόχους και τις δραστηριότητες ενός εθελοντικού Συλλόγου, μέσα από τις επισκέψεις στους χώρους και την παρακολούθηση των προγραμμάτων του και αφετέρου να εκτεθούν στην έμπρακτη εκδήλωση της ενσυναίσθησης και της συμπόνιας, τόσο από πλευράς φροντιστών όσο και εθελοντών.

Χαιρόμαστε πολύ για την συνέχιση αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας με την ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, την οποία θεωρούμε πολύτιμη.

Εκτιμούμε ιδιαίτερα και συγχαίρουμε τον Καθηγητή κ. Χρήστο Λιονή που καθιέρωσε αυτό το μάθημα στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα των φοιτητών και τους ευχόμαστε καλή πρόοδο. Με τη νέα χρονιά ευχόμαστε να καλωσορίσουμε και τους νέους φοιτητές σε όλα τα Κέντρα μας.

Καλό καλοκαίρι!

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. της Εταιρείας Ν. Alzheimer

και συναφών διαταραχών Ν. Ηρακλείου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Comments are closed.