Ερωτηματολόγιο για τις ψυχοκοινωνικές επιδράσεις του κορωνοϊού σε ανθρώπους με άνοια και σε περιθάλποντές

Εκ μέρους της Alzheimer Hellas σημειώνουμε παρακάτω πρόσκληση για τη συμπλήρωση ερωτηματολογίου σχετικά με την επίδραση του κορωνοϊού σε ανθρώπους με άνοια και τους περιθάλποντές τους.

Ερωτηματολόγιο για τις ψυχοκοινωνικές επιδράσεις του κορωνοϊού σε ανθρώπους με άνοια και τους περιθάλποντές τους

Αν είστε περιθάλποντας ανθρώπου με άνοια, σας παρακαλούμε να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο και να συμμετέχετε ανώνυμα στην έρευνα που εκπονεί η Alzheimer Hellas!

 

Σε μια δύσκολη περίοδο, όπως ήταν αυτή που βιώσαμε με την πανδημία του κορωνοϊού και των μέτρων που εφαρμόστηκαν, είναι σημαντικό να μελετήσουμε τις αντιδράσεις, τις δυσκολίες που επέφερε, καθώς και την ικανότητά μας για προσαρμογή.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη διαδικτυακή έρευνα που οργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών (Alzheimer Hellas), με σκοπό να καταγράψουμε ποιες μπορεί να ήταν κυρίως οι ψυχικές επιπτώσεις του κορωνοϊού και των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, τόσο στον άνθρωπο με άνοια όσο και στον περιθάλποντά του.


Θα χρειαστεί να αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για τη συμπλήρωσή του, χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7y5cJ34qF4RfctoU642nef4y9RS4TQRR039OFIWCL2ag2qA/viewform.

 Οι πληροφορίες που θα συγκεντρώσουμε θα μας βοηθήσουν στο σχεδιασμό στοχευμένων και αποτελεσματικών παρεμβάσεων σε παρόμοιες καταστάσεις.
Η συμμετοχή σας στο ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμη. Τα δημογραφικά και ορισμένα προσωπικά δεδομένα που ζητούνται, είναι απαραίτητα για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων και είναι επίσης ανώνυμα.

Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αποχωρήσετε από την έρευνα. Με την ολοκλήρωση της έρευνας, τα αποτελέσματα θα δημοσιευθούν στις επίσημες σελίδες της εταιρείας Alzheimer (ιστοσελίδα, facebook) και όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερωθεί μέσω του προσωπικού του e-mail.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας!

Υπεύθυνες επικοινωνίας της Alzheimer Hellas:

Ευδοκία Νικολαΐδου, MSc Ψυχολόγος -Ψυχοθεραπεύτρια | e-mail: nikolaidou.ev@gmail.com
Κωνσταντίνα Καραγκιόζη, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια | e-mail: dinakaragiozi@gmail.com
Πετρίνα Μαργαριτίδου, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια | e-mail: pmargaritidou7@yahoo.gr

Μαρίνα Ελευθερίου, MSc Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια |  e-mail: marina.eleftheriou@gmail.com

Comments are closed.