Πρόσκληση συμμετοχής στο 16ο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γηριατρικής (EuGMS) Αθήνα, 7-9 Οκτωβρίου 2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Έχω την τιμή να σας προσκαλέσω να συμμετάσχετε στο 16ο Διεθνές Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γηριατρικής (EuGMS) στην Αθήνα, 7-9 Οκτωβρίου 2020.

Το ετήσιο συνέδριο της EuGMS φέτος θα επικεντρωθεί στα εξής: «Να μεγαλώσουμε με καλύτερη υγεία – να οικοδομήσουμε συνέργειες σε όλη την Ευρώπη». Θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, τη γη του Ιπποκράτη, το λίκνο της ιατρικής και την καρδιά της ευρωπαϊκής ηπείρου, γεωγραφικά και πολιτιστικά.

Το ακαδημαϊκό συμβούλιο της EuGMS και η Tοπική Eπιστημονική Επιτροπή αναπτύσσουν ένα ελκυστικό πρόγραμμα για να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις μιας “γηραιάς” ηπείρου. Η διατροφή και η σωματική άσκηση, οι καρδιαγγειακές παθήσεις, οι διεπιστημονικές συνεργασίες, οι γνωστικές διαταραχές θα είναι οι κύριοι άξονες των συνεδριάσεων, με επέκταση στις τελευταίες εξελίξεις της γεροντο-τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών του συνεδρίου, περισσότεροι από 2000 εκπρόσωποι από όλο τον κόσμο (64 χώρες το 2019) θα παρουσιάσουν τα τελευταία τους επιστημονικά αποτελέσματα και θα προβάλλουν τα σημαντικότερα θέματα σχετικά με τις καινοτόμες, προληπτικές, διαγνωστικές και θεραπευτικές στρατηγικές στον τομέα της γηριατρικής.

Σας καλωσορίζουμε στην Αθήνα για το EuGMS 2020 και προσβλέπουμε σε μια ισχυρή συνεργασία για να πραγματοποιήσουμε το πιο επιτυχημένο συνέδριο της EuGMS μέχρι σήμερα.

Αθανάσιος Μπενέτος
Καθηγ. Γηριατρικής

 

Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στον σύνδεσμο ΕΔΩκαι στον ιστότοπο της EuGMS – www.eugms.org

 

Comments are closed.